Service reparatii si vopsitorie auto multimarca
Telefon: 0722 40 50 60

Servicii AUTOWAB

Consultanta

Activitatea secundara a S.C. AUTOWAB S.R.L. se refera la consultanta oferita in domeniul daunelor si asigurarilor auto si se adreseaza clientilor care intampina dificultati in relatia cu societatile de asigurari cu privire la riscurile asigurate, cuantumul pagubelor, termenul de plata al dosarelor, cauzele si imprejurarile evenimentelor rutiere, limitele de despagubire, drepturile la despagubire, etc.

AUTOWAB asigura asistenta si consultanta pe tot parcursul regularizarii daunei insemnand facilitarea relatiei cu societatea de asigurari si suport tehnic si juridic in situatia unor litigii cu asiguratorii.


Diagnoza Computerizata

Rapida si exacta, diagnoza avansata permite identificarea defectiunilor vehiculului si furnizarea de instructiuni ce dau posibilitatea atelierelor sa propuna o solutie rapida a problemelor.

Mecanica

Cu aparatura moderna detinuta putem efectua lucrari simple sau complexe incepand de la inlocuirea pieselor consumabile pana la efectuarea reparatiilor generale, la motor sau cutia de viteze.

Electrica

Orice defectiune este reparata in cel mai scurt timp posibil de electricienii din service. Acestia au experienta majora in domeniu si sunt la curent cu cele mai noi tehnologii.

Caroserie

AUTOWAB va pune la dispozitie cele mai bune servicii de tipul reparatii caroserie pentru masina dumneavoastra, rezultatul final fiind o masina identica ca atunci cand a fost noua.

Vopsitorie

Specialistii nostri isi desfasoara activitatea utilizand cele mai moderne, economice si ecologice metode tehnice pentru vopsirea masinii dumneavoastra.

Instalatie AC Auto

Verificare, reparatii si incarcare cu freon a sistemelor de climatizare sau de aer conditionat pentru orice marca de autoturism.

Contact

INTERVENTIE LA DOMICILIU

Autowab detine platforma de tractare si se deplaseaza la domiciliul dumneavoastra gratis pentru a aduce masina la service in cazul in care aceasta nu poate fi pornita.
Contact

Reconditionare si vopsire JANTE

Reconditionarea jantei consta intr-un proces tehnologic clasic prin care facem sa dispara loviturile, zgarieturile si alte defecte vizibile de pe intraga suprafata a jantei. Oferim servicii de vopsitorie profesionala la standarde inalte, folosind materiale de calitate si scule profesionale.

Avantajele oferite de AUTOWAB

Intrucat suntem constienti ca aveti nevoie de autoturism in activitatea dumneavoastra de zi cu zi, acesta se elibereaza din service imediat dupa finalizarea reparatiilor necesare, fara sa fie necesara primirea acceptului de plata de la asigurator.

  • Folosim numai piese de cea mai buna calitate.
  • Detinem platforma pentru tractare.
  • Promptitudine.
  • Eficienta.

Opinii Clienti

“Recomandam cu caldura Service AUTOWAB, serviciile sunt de calitate, prompte! Personalul amabil si agreeabil de la intrare pana in service.”
“Colaboram cu AUTOWAB de cativa ani. Seriozitate, pasiune si daruire, profesionalism si orientare catre client. Preturi bune in raport cu concurenta!”