Service reparatii si vopsitorie auto multimarca
Telefon: 0722 40 50 60

Despre AUTOWAB

AUTOWAB - Bucuresti, Str. Reconstructiei 2, Sector 3

Informatii

Societatea noastra a fost infiintata in anul 1999, avand denumirea SOLO SERVCOM SRL. Din anul 2005 structura actionariatului s-a modificat, compania a intrat intr-o noua etapa si si-a schimbat denumirea in AUTOWAB SRL. Acum AUTOWAB SRL are doi asociati, ambii absolventi ai Universitatii POLITEHNICA Bucuresti, Facultatea de TRANSPORTURI, Sectia AUTOVEHICULE RUTIERE - A.R. si are ca obiect principal de activitate intretinerea si repararea autovehiculelor vizand in special lucrarile de tinichigerie, vopsitorie si mecanica pentru autoturisme si autoutilitare indiferent de originea fabricantului.

AUTOWAB S.R.L. detine atelier mecanic cu dotarile corespunzatoare (amenajat inclusiv cu rampa si elevator) si atelier de tinichigerie-vopsitorie dotat cu Cabina specializata Blowtherm si tehnologie de vopsire Standox.

In cei peste 20 ani de activitate s-a urmarit formarea unui portofoliu cat mai mare de clienti, mentinerea calitatii serviciilor prestate acestora la o cota cat mai ridicata, si deasemeni, promovarea imaginii societatii in perspectiva consolidarii unei pozitii cat mai importante pe piata serviciilor in domeniul auto.

AUTOWAB S.R.L. s-a situat in anul 2008 pe locul 10 in Topul IMM-urilor, in anul 2009 s-a situat pe locul 6 in Topul Firmelor din Municipiul Bucuresti organizat de Camera de Comert si Industrie. Tot in anul 2009 AUTOWAB S.R.L. a obtinut locul 2 in Top Afaceri Romania Microintreprinderi, Bucuresti Sector 3 organizat de Lista Firme.

AUTOWAB S.R.L. are inca din anul 2005 Autorizatie Tehnica clasele I, II, III şi IV eliberata de Registrul Auto Roman si este deasemenea in posesia Autorizatiei de mediu eliberata de Ministerul Mediului si a Autorizatiei de functionare vizata de Primaria Sectorului 3.

In anul 2019 AUTOWAB si-a extins activitatea si a deschis pe langa service-ul din Bucuresti - Strada Reconstructiei nr. 2, Sector 3, un nou service in Judetul Ilfov, Popesti Leordeni pe Strada Pavel Ceamur nr. 3.

AUTOWAB - Popesti Leordeni, Str. Pavel Ceamur 3, Judetul Ilfov

Furnizori Piese

AUGSBURG INTERNATIONAL
SKODA - AVIA MOTORS
FORD - COLINA MOTORS / ROADHILL
HYUNDAI - DAB AUTO SERV
OPEL - DI BAS
PEUGEOT - EURIAL INVEST
FIAT, LANCIA, ALFA ROMEO - ITALOPARTS
HYUNDAI, KIA, DAEWOO - KING CAMPIONE

VW, AUDI - PORSCHE BUCURESTI NORD / MIDOCAR
PEUGEOT - EURIAL INVEST
RENAULT - SERUS
BMW - TRANSPORTURI AUTO FILARET
AUTONET
AUTO TOTAL
MATEROM
UNIX AUTO

Premii castigate de-a lungul activitatii noastre:Locul 2 - Top afaceri Romania Microintreprinderi

Locul 6 - Topul firmelor din sectorul 3

Locul 10 - Topul national al firmelor private

Campanii OUTDOOR