Service reparatii si vopsitorie auto multimarca
Telefon: 0722 40 50 60

Asiguratori

AUTOWAB asigura asistenta si consultanta pe tot parcursul regularizarii daunei, acest lucru insemnand facilitarea relatiei cu asiguratorii si suportul tehnic si juridic in situatia unor litigii cu acestia

Asistenta si Consultanta

Experienta acumulata in acesti ani cat si calitatea echipei manageriale si a serviciilor oferite clientilor, ne-au permis intr-un interval relativ scurt, sa incheiem contracte de colaborare cu cele mai prestigioase societati de asigurari care activeaza pe piata din Romania.

AUTOWAB ofera posibilitatea clientilor sai de a efectua constatarea avariilor auto in cadrul service-ului, de catre inspectorii de daune desemnati de asiguratori.

AUTOWAB a colaborat de-a lungul timpului cu majoritatea Societatilor de Asiguratori existente in Romania si astfel detinem un portofoliu bogat in acest sens. Puteti apela la serviciile noastre indiferent de asiguratorul dumneavoastra.

Cu privire la modalitatea de intocmire a devizelor de reparatii sunt utilizate aplicatiile celor mai importante societati, la nivel european, care furnizeaza calculatii ale costului reparatiilor auto, Eurotax si Audatex.

Cu privire la relatia cu asiguratorii, politica service-ului a fost consecventa, in sensul crearii si pastrarii unor raporturi de corectitudine, intelegere si respect reciproc, avand in acest sens contracte de colaborare, in diverse perioade, cu urmatoarele societati.

OMNIASIG
GENERALI
ASTRA ASIGURARI
UNIQA
GRAWE
GROUPAMA
EUROINS
GARANTA
ERGO

Opinii Clienti

Am apelat la serviciile Autowab in urma unui accident suferit acum cateva luni. Cu ajutorul acestora intregul proces a decurs foarte bine, m-au ajutat foarte mult. Va multumesc!
Andreea Ionescu
Bucuresti
Cu siguranta fara ajutorul celor de la Autowab nu as fi reusit sa rezolv dosarul de dauna asa de repede si sa am masina gata intr-un timp atat de scurt.
Mihail
Bucuresti
Sunt foarte multumit de serviciile oferite de AutoWab, mi-au reparat si masina foarte repede iar apoi m-au ajutat enorm de mult cu procedurile ce au urmat.
Ionut Tufan
Bucuresti