Service reparatii si vopsitorie auto multimarca
Telefon: 0722 40 50 60

Despre AUTOWAB

Informatii

S.C. AUTOWAB S.R.L. si-a inceput activitatea la inceputul anului 2005, are doi asociati, ambii absolventi ai Universitatii POLITEHNICA Bucuresti, Facultatea de TRANSPORTURI, Sectia AUTOVEHICULE RUTIERE - A.R. si are ca obiect principal de activitate intretinerea si repararea autovehiculelor vizand in special lucrarile de tinichigerie, vopsitorie si mecanica pentru autoturisme si autoutilitare indiferent de originea fabricantului.

S.C. AUTOWAB S.R.L. detine atelier mecanic cu dotarile corespunzatoare (amenajat inclusiv cu rampa si elevator) si atelier de tinichigerie-vopsitorie dotat cu Cabina specializata Blowtherm si tehnologie de vopsire Standox.

In cei peste 10 ani de activitate s-a urmarit formarea unui portofoliu cat mai mare de clienti, mentinerea calitatii serviciilor prestate acestora la o cota cat mai ridicata, si deasemeni, promovarea imaginii societatii in perspectiva consolidarii unei pozitii cat mai importante pe piata serviciilor in domeniul auto.

S.C. AUTOWAB S.R.L. s-a situat in anul 2008 pe locul 10 in Topul Firmelor din Municipiul Bucuresti, organizat de Camera de Comert si Industrie Bucuresti, iar in anul 2009 s-a situat pe locul 6 in cadrul aceluiasi top, pe domeniul sau de activitate.

S.C. AUTOWAB S.R.L. are inca din anul 2005 Autorizatie Tehnica clasele I, II, III şi IV eliberata de Registrul Auto Roman si este deasemeni in posesia Autorizatiei de mediu eliberata de Ministerul Mediului si a Autorizatiei de functionare vizata de Primaria Sectorului 3.

Furnizori Piese

AUGSBURG INTERNATIONAL
SKODA - AVIA MOTORS
FORD - BDT (CENTROCAR)
HYUNDAI - DAB AUTO SERV
OPEL - EREBUS TECHNICS
PEUGEOT - EURIAL INVEST

INTERNATIONAL MOTORS GROUP
FIAT, LANCIA, ALFA ROMEO - ITALOPARTS
HYUNDAI, KIA, DAEWOO - KING CAMPIONE
VW, AUDI - MIDOCAR
RENAULT - SERUS
BMW - TRANSPORTURI AUTO FILARET

Cu privire la modalitatea de intocmire a devizelor de reparatii sunt utilizate aplicatiile celor mai importante societati, la nivel european, care furnizeaza calculatii ale costului reparatiilor auto, Eurotax si Audatex.